TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
UPDATE CORONAMAATREGELEN (9 JULI 2020)

Beste tennisvrienden,

Wij hopen dat jullie deze moeilijke tijden van corona goed en gezond zijn doorgekomen. Zoals jullie natuurlijk via de media hebben vernomen mogen wij weer tennissen met ingang van 11 mei 2020 en met ingang van 1 juli is de kantine van TVDZ ook weer open. Dit is uiteraard fantastisch nieuws, maar er zijn toch wel enkele regels die we nog even onder de aandacht willen brengen:

Op het hele sportpark is het nog steeds verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit geldt dus op de tennisbanen, bij het betreden van het park, maar ook op het terras en ook in de kantine. Uiteraard gelden ook op het park de bekende hygiëneregels, zoals handen wassen, niezen in de elleboog en zo. Heb je verkoudheidsklachten of heb je koorts? Huisgenoot met corona? Blijf dan thuis!

Blijf gezond! En natuurlijk weer veel tennisplezier, kijk op de activiteitenkalender voor de toernooien die we nu gepland hebben!

Protocollen voor de diverse doelgroepen: trainers, sporters, ouders en verzorgers, veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen. Corona protocollen NOC-NSF - TVDZ.pdf

Eerdere updates zijn op onze facebookpagina te vinden.

Het bestuur.


NIEUWE TENNISLERAAR
Per 1 april 2019 heeft TVDZ een nieuwe tennisleraar t.w. Werner Krieger. Hij vervangt Fred Groen die wegens blessures geen lessen meer kan geven. Uitgebreide informatie kunt u lezen op de pagina “tennislessen”.


AlGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

PROMOTIEVIDEO
Met trots presenteren wij onze promotievideo. Wilt u weten wat onze tennisvereniging u te bieden heeft, klik dan op onderstaande link Bekijk onze film hier  Met dank aan onze cameraman en editor Jan Ronday!

FACEBOOK
TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.SPORTEN DUUR?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

WILT U UW LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.