TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
ACE 3 GEPUBLICEERD
ACE 3 van september 2019 staat op de website.

TVDZ OP KRAMENMARKT MET SEPTEMBER AANBIEDING
Op 7 september staat TVDZ weer met een kraam op kramenmarkt op het Diemerplein met een speciale september aanbieding. Word lid in september en betaal pas in januari 2020. Je mag meteen spelen en speelt dus 4 maanden gratis! Zie flyer/inschrijfformulier.

TVDZ BESTAAT 35 JAAR
Dit jaar bestaat onze tennisvereniging 35 jaar. Op 1 september vieren wij dit heugelijke feit met een uitwisselingstoernooi tegen Strandvliet en een optreden van de rockband N-Join. Het toernooi begint om 11:00 uur en de band speelt om 13:00 en 15:00 uur. Alle leden en oud-leden en eventuele partners en familie zijn welkom.

ACTIVITEITENKALENDER AANGEPAST
Het taartentoernooi van 13 oktober is een week later op 20 oktober 2019.

EVENEMENT - OPEN BBQ TOERNOOI
Op 25 augustus organiseert TVDZ voor haar leden het jaarlijkse BBQ-Toernooi. De start is om 13:00 uur. Neem als lid gerust iemand mee. De kosten voor de bbq zijn € 7,50 p.p. Geef je op bij de bar of via e-mail aan Janny de Boer en geef aan of je aan de BBQ deelneemt of alleen komt spelen.

TENNISSEN IN DE ZOMER
Sporters die een sport beoefenen waarvoor een zomerstop geldt of mensen die altijd al eens hebben willen proberen of tennis iets voor ze is, kunnen in de maanden juli en augustus bij ons terecht. TVDZ heeft een voordelige zomeraanbieding. Voor slechts 30 euro koop je een zomerkaartje in het clubhuis en kun je in juli en augustus de baan op. Een tennisracket aanschaffen is niet nodig, wie dat niet heeft kan er gratis een lenen in het clubhuis van TVDZ op Sportpark De Diemen.

ACTIVITEITENKALENDER AANGEPAST
Op 1 september uitwisselingstoernooi met Strandvliet thuis + viering 35 jaar TVDZ. Het Ahmet-toernooi is voor twee keer I.p.v. Vrijdagavond op donderdagavond 26 september en 24 oktober.

TVDZ OP DE RADIO
Op 7 april 2019 werd onze voorzitter Hans de Jong geïnterviewd in het
programma Rondje Diemen bij Studio DMN, de lokale omroep van Diemen.
Klik op de afbeelding om het geluidsfragment te beluisteren.

NIEUWE TENNISLERAAR
Per 1 april 2019 heeft TVDZ een nieuwe tennisleraar t.w. Werner Krieger. Hij vervangt Fred Groen die wegens blessures geen lessen meer kan geven. Uitgebreide informatie kunt u lezen op de pagina “tennislessen”.

NLDOET ACTIE VAN VRIJDAG 15 MAART WAS EEN SUCCES
Ondanks het slechte weer had zich weer een flinke ploeg opgegeven om tijdens NL Doet ons park een flinke opknapbeurt te geven. Groot respect voor deze mensen die altijd maar weer klaar staan voor ons kluppie. Er werden kleedkamers geschrobt, het meubilair werd weer geschilderd, de baan helemaal schoon geveegd, bloemperken onkruidvrij gemaakt, bloemplantjes neergezet en een gedeelte van de enorme heg werd gekortwiekt. Kortom pakken werk werden verzet. Rond een uur of twee was de koek een beetje op en zijn we afgetaaid. We gaan ook nog folderen en flyeren om iedereen te informeren over onze open dag op 31 maart.

Het bestuur bedankt iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken.

AlGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

PROMOTIEVIDEO
Met trots presenteren wij onze promotievideo. Wilt u weten wat onze tennisvereniging u te bieden heeft, klik dan op onderstaande link Bekijk onze film hier  Met dank aan onze cameraman en editor Jan Ronday!

FACEBOOK
TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.SPORTEN DUUR?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

WILT U UW LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.
TVDZ radio interview studio dmn 7 april 2019 bew.mp3