TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
TENNISSEN IN DE ZOMER
Sporters die een sport beoefenen waarvoor een zomerstop geldt of mensen die altijd al eens hebben willen proberen of tennis iets voor ze is, kunnen in de maanden juli en augustus bij ons terecht. TVDZ heeft een voordelige zomeraanbieding. Voor slechts 30 euro koop je een zomerkaartje in het clubhuis en kun je in juli en augustus de baan op. Een tennisracket aanschaffen is niet nodig, wie dat niet heeft kan er gratis een lenen in het clubhuis van TVDZ op Sportpark De Diemen.

ACTIVITEITENKALENDER AANGEPAST
Op 1 september uitwisselingstoernooi met Strandvliet thuis + viering 35 jaar TVDZ. Het Ahmet-toernooi is voor twee keer I.p.v. Vrijdagavond op donderdagavond 26 september en 24 oktober.

Overlijdensbericht
Op 16 april 2019 is overleden Cornelia Martha Maria (Corrie) de Jong. De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op dinsdag 23 april om 16:15 uur in crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 in Amsterdam.

TVDZ op de radio
Op 7 april 2019 werd onze voorzitter Hans de Jong geïnterviewd in het
programma Rondje Diemen bij Studio DMN, de lokale omroep van Diemen.
Klik op de afbeelding om het geluidsfragment te beluisteren.

Nieuwe tennisleraar
Per 1 april 2019 heeft TVDZ een nieuwe tennisleraar t.w. Werner Krieger. Hij vervangt Fred Groen die wegens blessures geen lessen meer kan geven. Uitgebreide informatie kunt u lezen op de pagina “tennislessen”.

OPEN DAG 31 MAART 2019
Op zondag 31 maart houden wij onze jaarlijkse open dag. Vanaf 12.00 uur kan iedereen langskomen op ons mooie tennispark en kennismaken met de vereniging. De open dag duurt tot 17:00 uur. Er wordt tijdens de open dag een tennistoernooi gespeeld (mixed dubbel). Tijdens de open dag geldt ook een aanbieding enkel en alleen voor 2019: senioren kunnen op die dag lid worden en betalen tot 31 december 2019 € 99,- i.p.v. € 199,-. Jeugdleden kunnen zich op deze dag inschrijven en betalen tot het einde van het jaar 2019 slechts € 75,- i.p.v. € 112,-. Graag tot ziens op 31 maart. (zie flyer).

NLDoet actie vrijdag 15 maart was een succes.
Ondanks het slechte weer had zich weer een flinke ploeg opgegeven om tijdens NL Doet ons park een flinke opknapbeurt te geven. Groot respect voor deze mensen die altijd maar weer klaar staan voor ons kluppie. Er werden kleedkamers geschrobt, het meubilair werd weer geschilderd, de baan helemaal schoon geveegd, bloemperken onkruidvrij gemaakt, bloemplantjes neergezet en een gedeelte van de enorme heg werd gekortwiekt. Kortom pakken werk werden verzet. Rond een uur of twee was de koek een beetje op en zijn we afgetaaid. We gaan ook nog folderen en flyeren om iedereen te informeren over onze open dag op 31 maart.

Het bestuur bedankt iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken.

Overlijdensbericht
Op zondag 6 januari 2019 is Dolly Hoogewoud overleden. Bij TVDZ beter bekend als lid van verdienste Dolly Andries. Dolly heeft jarenlang deel uit gemaakt van de activiteitencommissie en behoorde tot de eerste leden van de vereniging. Haar uitvaart zal zijn op donderdag 10 januari om 12 uur op de Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 in Amsterdam.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

Promovideo
Met trots presenteren wij onze promotievideo. Wilt u weten wat onze tennisvereniging u te bieden heeft, klik dan op onderstaande link Bekijk onze film hier  Met dank aan onze cameraman en editor Jan Ronday!

Facebook: TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.


Sporten duur?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.
TVDZ radio interview studio dmn 7 april 2019 bew.mp3