TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
NIEUWJAARSRECEPTIE
De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 5 januari vanaf 15:00 uur.

CLUBBLAD ACE
Ons clubblad ACE 4-2019 is klaar en staat op de website.

UITSLAG RABO CLUBSUPPORT BEKEND.
TVDZ is in de prijzen gevallen. Op 1 november vond de prijsuitreiking plaats in het ITA, voormalige Stadsschouwburg. Dankzij uw stem heeft onze club een bedrag van € 840,14 ontvangen. Het bestuur van TVDZ bedankt iedereen die zijn of haar stem op onze club heeft uitgebracht. Lees meer in de ACE van december.

UITNODING ALV 14 NOVEMBER 2019
TVDZ nodigt haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op donderdag 14 november. U bent van harte welkom om met ons mee te praten over wat er het afgelopen jaar is gebeurd en over de plannen voor 2020. Ontvangst met koffie om 19:30 uur en aanvang vergadering om 20:00 uur.

TVDZ BESTAAT 35 JAAR
Dit jaar bestaat onze tennisvereniging 35 jaar. Op 1 september vieren wij dit heugelijke feit met een uitwisselingstoernooi tegen Strandvliet en een optreden van de rockband N-Join. Het toernooi begint om 11:00 uur en de band speelt om 13:00 en 15:00 uur. Alle leden en oud-leden en eventuele partners en familie zijn welkom.

TVDZ OP DE RADIO
Op 7 april 2019 werd onze voorzitter Hans de Jong geïnterviewd in het
programma Rondje Diemen bij Studio DMN, de lokale omroep van Diemen.
Klik op de afbeelding om het geluidsfragment te beluisteren.

NIEUWE TENNISLERAAR
Per 1 april 2019 heeft TVDZ een nieuwe tennisleraar t.w. Werner Krieger. Hij vervangt Fred Groen die wegens blessures geen lessen meer kan geven. Uitgebreide informatie kunt u lezen op de pagina “tennislessen”.


AlGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

PROMOTIEVIDEO
Met trots presenteren wij onze promotievideo. Wilt u weten wat onze tennisvereniging u te bieden heeft, klik dan op onderstaande link Bekijk onze film hier  Met dank aan onze cameraman en editor Jan Ronday!

FACEBOOK
TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.SPORTEN DUUR?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

WILT U UW LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.
TVDZ radio interview studio dmn 7 april 2019 bew.mp3