TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP / PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
JEUGD SMASHJE
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNISRACKETS
TENNIS EN GEZONDHEID
BESTUUR & COMMISSIES
HISTORIE TVDZ
TVDZ NIEUWS
ALGEMENE INFORMATIE
ACTIVITEITENKALENDER
LIDMAATSCHAP/ PRIJZEN
COMPETITIE
WILDE MIX
TENNISLESSEN
CLUBBLAD ACE
TENNIS EN GEZONDHEID
HISTORIE TVDZ
JEUGD SMASHJE
TENNISRACKETS
BESTUUR & COMMISSIES

- 6 Kunstgrasbanen, 1 oefenkooi

- Gezellig clubgebouw, bar en terras

- Dames- en herendouches

- Gehandicaptentoilet

- Kinderspeelplaats / glijbaan

 

TVDZ NIEUWS
VANAF 11 MEI WEER TENNISSEN (update 8 mei 2020)

Beste tennisvrienden,

Wij hopen dat jullie deze moeilijke tijden van Corona goed en gezond zijn doorgekomen. Zoals jullie natuurlijk via de media hebben vernomen mogen wij weer tennissen met ingang van 11 mei 2020!
Dit is uiteraard fantastisch nieuws, maar er zijn toch wel enkele regels die we moeten bespreken.

Op het hele sportpark is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit geldt dus op de tennisbanen, bij het betreden van het park, maar ook op het terras. Uiteraard gelden ook op het park de bekende hygiëneregels , zoals handen wassen, niezen in de elleboog en zo. Heb je verkoudheidsklachten of heb je koorts? Blijf dan thuis!

De kleedkamers moeten helaas gesloten blijven en dit betekent dat er niet gedoucht kan worden. De toiletten zijn wel open. Bij de tennismuur wordt met maximaal twee personen tot en met 12 jaar gespeeld of door maximaal 1 persoon van boven de 13 jaar. Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan. Zij kunnen een bron van infectie zijn.

Helaas zal ook de kantine gesloten blijven tot (vooralsnog) 1 september in verband met de regelgeving van het RIVM. We kunnen wel even op het terras uitblazen na een tennispartijtje, maar ook hier geldt 1,5 meter afstand. Omdat er geen wedstrijden plaats mogen vinden, is het nog niet mogelijk tennistoernooien te organiseren.

Zodra er een wijziging komt in de regelgeving zullen wij de leden weer infomeren. Wees er van bewust dat de handhavers fikse boetes kunnen uitdelen van € 390,- per persoon en de handhavers zullen streng controleren. Het is even wennen, maar beter goed voor elkaar zorgen, is een noodzaak om te mogen blijven tennissen!

Blijf gezond! En veel tennisplezier weer!

Het bestuur.

UPDATE MAATREGELEN CORONAVIRUS (29 APRIL 2020)
TVDZ weer een beetje open voor de jeugd van 6-18 jaar! Voor onze volwassen leden is het helaas nog wachten op het seintje van premier Rutte en het RIVM.

- Dus slechts een beperkte openstelling TVDZ m.i.v. 2 mei voor alléén tennislessen voor de TVDZ jeugdleden   van 6 t/m 18 jaar op zaterdag en evt. op woensdag bij de tennisleraar Werner Krieger.
- Helaas géén sportactiviteiten voor niet leden. Men kan uiteraard wel (jeugd-)lid worden van TVDZ, zie   hiervoor het aanmeldingsformulier op tvdz.nl
- Met ingang van maandagmiddag 4 mei van 16.00u tot 18.00u stelt TVDZ ook weer 3 tennisbanen   beschikbaar aan Hockey Club Diemen voor het trainen van de jongste jeugd van HCD.

Protocollen voor de diverse doelgroepen: trainers, sporters, ouders en verzorgers, veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen. Corona protocollen NOC-NSF - TVDZ.pdfNIEUWE TENNISLERAAR
Per 1 april 2019 heeft TVDZ een nieuwe tennisleraar t.w. Werner Krieger. Hij vervangt Fred Groen die wegens blessures geen lessen meer kan geven. Uitgebreide informatie kunt u lezen op de pagina “tennislessen”.


AlGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door de AVG krijgen mensen meer privacyrechten. TVDZ heeft de AVG op orde. U kunt de inhoud van de AVG lezen op de colofon pagina.

PROMOTIEVIDEO
Met trots presenteren wij onze promotievideo. Wilt u weten wat onze tennisvereniging u te bieden heeft, klik dan op onderstaande link Bekijk onze film hier  Met dank aan onze cameraman en editor Jan Ronday!

FACEBOOK
TVDZ is ook te vinden op facebook: http://www.facebook.com/DiemenTVDZ. Tip: vind deze pagina leuk en je volgt de pagina direct met nieuws updates.SPORTEN DUUR?
Wij attenderen u op het participatiefonds van de gemeente Diemen. Ouders die wonen in Diemen, wiens inkomen minder is dan 130 % van de bijstandsnorm, kunnen een beroep op deze regeling doen, zodat de kinderen kunnen deelnemen aan sport- hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen etc. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar geldt een bijdrage van € 300,=, voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar een bijdrage van € 420,=. Voor meer informatie zie: www.diemen.nl. Ook is er nog een mogelijkheid om uw kind te laten sporten via het Jeugdsportfonds, zie ons clubblad ACE.

WILT U UW LIDMAATSCHAP OPZEGGEN?
Beëindiging van het lidmaatschap dient tijdig en schriftelijk plaats te vinden aan de ledenadministratie, Postbus 110, 1110 AC te Diemen of per email: ledenadministratie@tvdz.nl.
In verband met de aanvang van het nieuwe contributiejaar is de uiterste opzegdatum:
1 december voor jaarleden,
15 september voor  Winterleden senior (WTS) en Winterleden Junior (WTJ) in het nieuwe contributiejaar.

Indien opzegging van het lidmaatschap niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerst volgende verenigingsjaar en is contributie verschuldigd.